Zwangerschapsmassage

Traditionele ayurvedische massage vanaf de 4e maand/16 weken zwangerschap

De zwangerschapsmassage ondersteunen mama én kind. Het is meer dan tijd voor jezelf gunnen; het is gewoon hard nodig voor jouw lichaam en ongeboren kindje. Zo kan de bevalling en kraamtijd zo soepel mogelijk verlopen. Een lichaam in balans is zó tot meer in staat en herstelt makkelijker dan een lichaam uit balans. En de kans om uit balans te raken is tijdens een zwangerschap en na de bevalling groot.

Niet gek, wanneer je zo'n fantastische prestatie levert en transformatie doorgaat.

2 uur: € 225,-
7 weken traject: € 1550,-

Zwangerschapsmassage

Arti

Via Treatwell

"Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug."

Marge

Via Treatwell

"Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling."

Locatie

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?