Facial Rejuvenation

Een gezichtsbehandeling inclusief reiniging, toning, hydratatie, exfoliëren en beschermen van je huid.

Een gezichtsverzorging met Ayurveda om je hele wezen te verjongen. Alle producten zijn huisgemaakt. Karna Poornam is inbegrepen (indien gewenst), een reinigende behandeling van de oren om eventuele onbalans in deze gebieden te verlichten. Tijdens Karna Poornam wordt er zachtjes warme olie in de oren gegoten, het smeren van de delicate en gevoelige filamenten van de gehoorgang.

Deze behandeling is altijd in combinatie met een Abhyanga.

2 uur: € 255,-
7 weken traject: € 1750,-

Behandeling reserveren facial rejuvenation

Arti

Via Treatwell

“Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug.”

Marge

Via Treatwell

“Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling.”

Gabie

via Treatwell

Wat een heerlijke belevenis! Echt een aanrader, ik voelde ontspannen, er werd goed naar me geluisterd. Shakti Prana is zeer professioneel en een geweldige belevenis!

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?