Podikizhi

Na een volledige lichaamsmassage met warme olie, het lichaam wordt zachtjes gestampt met een bundel gevuld met medicinale poeders

Na een volledige lichaamsmassage met warme olie, het lichaam wordt zachtjes gestampt met een bundel gevuld met geneeskrachtige poeders .

De bundels worden opgewarmd in een pan met olie. Verlicht stijfheid, rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn, kalmeert het zenuwstelsel, gevoelens van zwaarte, pakt aandoeningen van Vata en Kapha aan.

2 uur: € 255,-
5 weken traject: € 1.085,-

Podikizhi

Arti

Via Treatwell

"Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug."

Marge

Via Treatwell

"Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling."

Locatie

Volg ons

Contact

Postadres:
Strevelsweg 700, Unit 303 – P365
3083 AS Rotterdam

BTW nr: NL001618001B92
KVK: 71872663

WhatsApp:
+31 (0)6 55 55 49 42

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?