Garshan

Lichaamsmassage met ruw-zijden handshoenen, die gevolgd wordt door een olie-massage.

Deze massage werkt voornamelijk op de lymfe en op het fysieke vlak. De wrijving creëert hitte, en die verhoogt de circulatie in alle kanalen, zodat schadelijke (afval)stoffen afgevoerd worden. Cellen worden beter gevoed, en de communicatie tussen de cellen verbetert. Deze massage creëert ook statische elektriciteit, wat het bloed ioniseert en alkalischer maakt. De nadi’s en chakra’s worden gestimuleerd.

Deze massage is geïndiceerd bij overgewicht, vermoeidheid en zwaarte, stijfheid, slechte circulatie, gebrek aan inspanning en neuropathie.

2 uur: € 255,-
7 weken traject: € 1750,-

Behandeling reserveren Garshan

Art

Via Treatwell

“Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug.”

Marge

Via Treatwell

“Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling.”

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?