yoga …the way to find your inner teacher with love and compassion for your inner self

Over ons

ShaktiPrana richt zich op

Ayurveda

Meditatie

Yoga

Welzijn

Onze programma’s zijn in de eerste plaats preventief gericht op het voorkomen van ziekten en op het behoud van een goede gezondheid. Ze bevatten naast een uitgebreide omschrijving van de principes voor een gezond en gelukkig leven, talloze praktische toepassingen om opnieuw heelheid te vestigen in geest, lichaam, gedrag en omgeving.

Ayurveda

Abhyanga massage

De complete Ayurvedische lichaamsmassage wordt Abhyanga genoemd en is een onderdeel van de preventieve geneeskunde. Deze Ayurvedische massage helpt bij het genezen van veel verschillende klachten. Deze vorm van massage geeft niet alleen een prettige gewaarwording, maar helpt tevens bij voorkoming en genezing van talloze aandoeningen en werkt versterkend voor het zenuwstelsel.

Meditatie

HEALING MEDITATION

Een dag/middag/avond voor jezelf, tot rust komen!

De flow van samen mediteren ervaren!

Mediteren zorgt voor een kalme geest en innerlijke rust terwijl je toch met beide benen midden in het leven staat. Je zult snel merken dat je dankzij meditatie juist steviger, blijer en meer ontspannen door het leven gaat. Op zowel privé als zakelijk vlak zal je hiervan de voordelen ervaren. Tijdens de cursus leer je op gestructureerde wijze te mediteren. De cursus is erop gericht om zelfstandig te leren mediteren

Yoga

Er worden diverse vormen van yoga aangeboden:

Hatha Yoga

Rug Yoga

Senioren (55+) Yoga

Soft Flow Yoga

Vinyasa Flow yoga

Yang (Power) yoga

Yin yoga

Prana Flow Yoga

Je kunt lessen volgen in groepsverband maar ook als personal yoga training.

Welzijn

In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom niet altijd bewust ervaren, maar je kunt waarschijnlijk wel aangeven of je veel energie hebt of dat je je juist futloos voelt.