Online overleg

Over ons

Na 26 jaren werken in het bedrijfsleven besloot Anjanidebie de sprong in het diepe te wagen. Ze richtte haar eigen bedrijf Shakti Prana op, wat letterlijk vertaald betekent: de Vrouwelijke Levensenergie.

Al van jongs af aan kreeg zij de duizenden jaren oude Indiase levensfilosofieën mee van haar ouders. Ze leerde over Ayurveda, Spiritualiteit en Yoga. Als kind leerde ze bijvoorbeeld al vele mantra’s uit het hoofd en leerde over de Hindoe geschriften als de Srimad Bhagavad-Gita, Ramaya en meer…

Ze kreeg veel kennis mee over voeding en er werd thuis yoga gegeven.

Na jaren van studie, die zij op latere leeftijd besloot te volgen, kreeg ze meer diepgang en begrip voor hetgeen ze op jonge leeftijd reeds had meegekregen van haar ouders. Anjanidebie heeft zich gespecialiseerd in de klassieke Ayurveda en maakt zich sterk om Ayurveda op de juiste manier toe te passen. Zij blijft zichzelf scholen in Ayurveda en volgt nog steeds lessen om steeds meer verdieping en kennis te verkrijgen uit deze bijzondere Gezondheidswetenschap, die letterlijk vertaald de Wetenschap van het Leven wordt genoemd. Ayur betekent Leven en Veda betekent Wetenschap.

De Ayurvedische Geneeskunde wordt door de Wereld Gezondheids Organisatie (World Health Organisation, WHO) sinds enkele jaren officieel erkend als een wetenschappelijke geneeskunde! zie: WHO Traditional Medicine Stragegy 2002-2005 (© World Health Organization 2002)

Haar passie werd haar werk!

Volg ons

Contact

Postadres:
Strevelsweg 700, Unit 303 – P365
3083 AS Rotterdam

BTW nr: NL001618001B92
KVK: 71872663

WhatsApp:
+31 (0)6 55 55 49 42

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?