Online overleg

Over Shakti Prana

Shakti Prana is opgericht door Anjanidebie, na 26 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven. Haar bedrijf is vernoemd naar de Vrouwelijke Levensenergie, wat in het Sanskriet Shakti Prana betekent.

Als kind kreeg Anjanidebie de duizenden jaren oude Indiase levensfilosofieën mee van haar ouders, waaronder Ayurveda, Spiritualiteit en Yoga. Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd in de klassieke Ayurveda en streeft ze ernaar om deze wetenschap op de juiste manier toe te passen.

Bij Shakti Prana wordt de nadruk gelegd op het belang van voeding en de toepassing van Ayurveda in het dagelijks leven. Anjanidebie blijft zichzelf bijscholen en volgt regelmatig lessen om zich verder te verdiepen in deze gezondheidswetenschap, die letterlijk vertaald kan worden als "Wetenschap van het Leven".

Het werk van Shakti Prana wordt erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die de Ayurvedische Geneeskunde sinds enkele jaren officieel erkent als een wetenschappelijke geneeskunde. Als gevolg daarvan heeft Ayurveda wereldwijd aan populariteit gewonnen.
zie: WHO Traditional Medicine Stragegy 2002-2005 (© World Health Organization 2002)

Bij Shakti Prana kun je rekenen op een gepassioneerde en deskundige benadering van Ayurveda, die je helpt om de Vrouwelijke Levensenergie in jezelf te vinden en te cultiveren.

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?