Netra Basti

Biologische (medicinale kuiden) ghee wordt voorzichtig in de ogen gegoten en om zo te laten inwerken. Dit verbetert de natuurlijke glans van de ogen en verbetert de helderheid van het zicht. Het verlicht de pijn en vermoeidheid in de ogen.

Rondom het oog wordt een deeg van mungmeel aangebracht. Voorzichtig wordt hierin biologische ghee gegoten. Deze verzachtende en voedende procedure is goed voor het herstellen van droge ogen, het verlichten van spanning in de oogspieren. Het verbetert de lichttolerantie en het helder zien. Versterkt zenuwen en spieren van de ogen.

2 uur: € 255,-
7 weken traject: € 1550,-

Netra Basti

Arti

Via Treatwell

"Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug."

Marge

Via Treatwell

"Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling."

Locatie

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?