Master your life Engineering

Als je deze kop leest, dan denk je misschien meteen aan techniek, hogere wiskunde en ingewikkelde berekeningen of theorieën. En dat is niet zo gek, want het hele leven, het menselijke lichaam en het brein zijn één-en-al techniek.

De Ayurvedische geleerden wisten dit duizenden jaren geleden al. Zij wisten om te gaan met deze complexe materie van de mensheid.

Je kunt je afvragen of het wel waar is dat mensen zo complex zijn of… zijn we complex geworden door de zogenaamde ‘armoedige welvaart’ die we hedendaags als luxe welvaart menen te kennen.

Als de ‘levenstechniek’ verstoord is, dan geraken we in disbalans en daarmee raken we het overzicht van het leven kwijt. Dit leven, die we hebben, leeft zijn leven zoals het wilt. Zonder, dat we er erg in hebben, dat het de regie ergens kwijt raakt of geraakt is. Pas op het moment dat we heel ver van onszelf zijn afgedwaald, realiseren we ons dat het niet goed gaat met ons. En dan… willen we meteen het onmogelijke, gisteren nog beter worden.

3

Waar je nu staat, is sluimerend opgekomen, je moet er dan ook minstens diezelfde tijd in stoppen om jezelf weer in balans te krijgen. Om je terug te brengen naar jouw eigen IK! De meest belangrijke persoon op deze wereld.

Wie is dan eigenlijk, die eigen IK...?
Wie ben ik...
Wat wil ik...
Wat wil ik met mijn leven...

De vragen zouden moeten zijn:

Wat kan ik veranderen aan mijn leven...
Wat kan ik toevoegen aan mijn leven...
Wat kan ik verwijderen uit mijn leven...
Hoe kom ik mijn eigen IK weer tegen…

Er zijn voldoende mensen, die je hierbij kunnen helpen. Meestal gaat het dan om symptoom bestrijding. Waar, dit programma zichzelf onderscheid, is door technieken toe te passen, die ontstaan zijn vanuit preventie. Ook als je van de buitenkant zogezegd “niets mankeert”, is de kans groot, dat je in de kern al langere tijd afdwaalt. Om bovengenoemde klachten te voorkomen, is preventie ontzettend belangrijk.

Helaas zijn wij in het westen gewend om eerst klachten te hebben, vaak ook nog eerst een hele lange tijd ermee rond te lopen, te ontkennen, door te blijven gaan en nog eens ontkennen. Pa,s als het dan echt allemaal te veel wordt, gaan we op zoek naar oplossingen. Dat gaat vaak gepaard met twijfel, onzekerheid en door de bomen het bos niet meer zien. Dan volgt: Is dit nodig? Is het niet te zweverig? Is het gek of ben ik gek, is dat raar?

Het is zeer belangrijk om eerst te weten., wie jij bent in de kern, vervolgens krijg je de juiste tools om dit vast te blijven houden en preventief te blijven werken aan je gezondheid. Zowel mentaal als fysiek en als je het aandurft, ook je spirituele gezondheid. Dit tezamen zorgt uiteindelijk voor de stabiliteit, die we allemaal willen.

Wanneer je klaar bent voor de volgende stap, om (preventief) aan en naar jezelf te werken, neem dan contact met mij op. We beginnen samen aan jouw reis. We bekijken en bespreken, waar jij naar op zoek bent en wat je daarvoor nodig hebt. En.....vooral wat je NIET meer nodig hebt.

Master your life engineering / Beheers je levenstechniek

 • Fase 1 - Master your Breath

  Beheers je adem

 • Fase 2 - Master your Body

  Beheers je lichaam

 • Fase 3 - Master your Mind

  Beheers je geest

 • Fase 4 - Master your own "I"

  Beheers je eigen “IK”

Voor iedere fase is een journal ontwikkelt, deze journal is zowel je werkboek als dagboek. Je krijgt dus gefaseerd de regie over je eigen IK terug en je zal de teugels van je leven in eigen handen hebben. Wie wil dat nou niet? Schrijf je in voor het traject van 6 weken - 120 minuten per week - gespreid over 24 weken.

Interesse in dit traject?

Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?