Udvartan

Zuiverende lichaamsmassage met een natuurlijk pasta, die zowel een zuiverend als voedend effect heeft.

De warme medicinale poeder wordt zachtjes over het lichaam gewreven. Dit geeft een scrub aan het hele lichaam die verstopte poriën voorkomt en nieuwe cellen stimuleert. Deze behandeling stimuleert de lymfe, pakt aandoeningen van kapha aan. Ook gunstig voor het beheersen van het lichaamsgewicht.

Deze behandeling is altijd in combinatie met een Abhyanga.

2 uur: € 255,-
7 weken traject: € 1750,-

Behandeling reserveren

Udvartan

Arti

Via Treatwell

“Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug.”

Marge

Via Treatwell

“Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling.”

 

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?