Shirodhara

Een zachte biologische warme stroom olie brengt kalmte en rust voor uw zenuwen en geest.

De behandeling begint met een zachte volledige lichaamsmassage voordat er 3 liter warme kruidenolie stroomt in een continue stroom over het voorhoofd, over het derde oog.

Shirodhara laat je een staat van rustgevend bewustzijn ervaren die dicht bij meditatie ligt. Bevordering ervaar je in rust, hoge alertheid en concentratie. Shirodhara werkt aan een diepe ontspanning van het zenuwstelsel en brengt kalmte en rust in zenuwen en geest. Het stimuleert het derde oog en kruinchakra.  Shirodhara brengt je in een staat om een rustgevend bewustzijn te ervaren die dicht bij meditatie ligt.

Daardoor bevordert in het algeheel de kalmte, hoge alertheid en concentratie van de persoon, die ook nog lang na de behandeling te ervaren is. Shirodhara bevordert tevens de hormonale balans.

2 uur: € 255,-
7 weken traject: € 1550,-

Shirodhara

Arti

Via Treatwell

"Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug."

Marge

Via Treatwell

"Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling."

Locatie

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?