Abhyanga

Traditionele lichaamsbehandeling met warme (medicinale) kruidenoliën. Deze speciale therapeutische massage ontgift en verjongt het lichaam.

Deze speciale therapeutische massage ontgift en verjongt het lichaam. Abhyanga ondersteunt de doorbloeding van lymfe, bloed en prana.

Bevordert diepe ontspanning, betere slaap, versterkt de functies van het immuunsysteem. Smeert de gewrichten. Abhyanga-therapie kan zich ook richten op het diepe weefsel van het lichaam. Het is ontworpen om ernstige spanning in de spieren en fascia te verlichten. Het richt zich op het ontspannen van triggerpoints die zich diep in het spierweefsel bevinden.

2 uur: € 225,-
7 weken traject: € 1550,-


Behandeling reserveren

Abhyanga

ArtiVia Treatwell

“Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug.”

MargeVia Treatwell

“Shaktiprana is een oase van rust! Anjani heeft naar aanleiding van mijn klachten mijn massage aangepast. Wat ik heel fijn vond! Heel erg professioneel en de klant staat centraal. Shaktiprana is zeker een aanrader!! Tot de volgende behandeling.”

Locatie

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?