Ayurvedisch consult

Ayurvedisch consult

60 min € 125,- (1e Consult)
60 min € 120,- (herhaalconsult)

Het Ayurvedisch consult is met Anjanidebie (practitioner) 

De focus ligt op het vinden en wegnemen van de oorzaak van de aandoening.

Ondersteuning van het lichaamseigen genezingsproces, in plaats van symptomen te onderdrukken met medicijnen en supplementen.

Er wordt een op maat gemaakt behandelplan gemaakt door middel van leefstijl- en voedingsadvies, kruidengeneesmiddelen en therapieën.

Na het consult kunt u online ondersteuning blijven ontvangen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ayurveda is er om U te helpen!

Behandeling reserveren Ayurvedische overleg Online overleg

Online consult

Een geïndividualiseerde aanpak voor een stralende gezondheid door middel van een concreet actieplan.

​Ik luister naar je behoeften en adviseer een wellnessplan dat specifieke voedingsrichtlijnen, lichaamswerk kan bevatten en andere therapeutische hulpmiddelen. Passend bij jouw unieke constitutie, het seizoen van het jaar, het seizoen van je leven.

Ayurvedisch consult – Vervolgconsult – Ondersteunings- en coachingsconsult

60 minuten | € 120,-

Behandeling reserveren

Anoniem

Via Treatwell

“Ik hecht aan een persoonlijke intake en warme aandacht voor mij als persoon. En beide aspecten vind ik bij Shakti Prana terug. De tijd die Shakti Prana neemt om mijn behoefte of hulpvraag helder te krijgen, heb ik als waardevol ervaren. Verder is de oprechte en bewuste aandacht bij Shakti Prana een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Daarom vind ik Shakti Prana zeer de moeite waard. Niet alleen voor een eerste kennismaking maar ook voor meerdere bezoeken.”

Locatie

5/5

Shaktiprana scoort een 5,0 op basis van 13 reviews. Bekijk alle reviews.

Shakti Prana valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?