Verlenging aanbieding Verdubbelactie
Vanwege het enthousiasme wordt de verdubbelactie verlengd in de maand september, deze is geldig van 1 tot en met 30 september.

Let op:
Er er is nog een beperkte hoeveelheid aan abonnementen beschikbaar.
Er zijn voor de maand september 25 halfjaar en 25 jaar abonnementen beschikbaar, wees er snel bij want op = op! 

Verdubbelaarsactie
Als je in de actieperiode van dinsdag 1 september 2020 tot en met woensdag 30 september 2020 een Unlimited Membership afsluit, dan zorgen wij ervoor dat je Unlimited Membership gratis wordt verdubbeld! Zo kun je dus twee keer zo lang genieten van je Unlimited Membership!

Hoe dan?!
Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven op Shakti Prana (als je dat nog niet had gedaan) en een abonnement aanschaffen. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat je twee keer zo lang gebruik kunt maken van jouw abonnement.

Hier vind je de actievoorwaarden:
Voorwaarde: Shakti Prana verdubbelt je abonnement
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Shakti Prana verdubbelt tijdelijk je abonnement’ van Shakti Prana. Tijdens de actieperiode, van dinsdag 1 september 2020 tot en met woensdag 30 september 2020, wordt de duur van het betaald lidmaatschap dat in deze periode wordt aangeschaft via https://shaktiprana.nl/tarieven/ automatisch verdubbeld.
 
Het gaat om de volgende lidmaatschappen:
 
Dit zijn de Unlimited abonnementen:
€ 27,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
€ 30,- per maand  bij 6 maanden + 6 maanden gratis
 
Dit zijn de Daluren Unlimited abonnementen:
€ 17,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
€ 20,- per maand  bij 6 maanden + 6 maanden gratis

  • De actie geldt voor deelnemers die een betaald lidmaatschap aanschaffen bij Shakti Prana via de website https://shaktiprana.nl/tarieven/
  • Deze actie is enkel te gebruiken door een Unlimited Membership af te sluiten via de website https://shaktiprana.nl/tarieven/
  • Op de lidmaatschappen die tijdens de actieperiode zijn aangeschaft zijn de gebruiksvoorwaarden van Shakti Prana onverkort van toepassing. Dit betekend dat het lidmaatschap na verstrijken van de minimumduur (inclusief verdubbeling) automatisch wordt verlengd voor onbepaalde tijd, behoudens tijdige opzegging.
  • Na aanschaf van het lidmaatschap wordt de verdubbeling van de duur direct toegevoegd aan de lidmaatschapsperiode.
  • Deze actie is persoonsgebonden.
  • De actie is niet geldig i.c.m. andere kortingspassen, couponcodes en/of acties.
  • Het is niet toegestaan om per deelnemer meerdere profielen aan te maken.
  • Shakti Prana sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade die in enig opzicht verband houden met deze actie.

Shakti Prana is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat Shakti Prana daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de voorwaarden, zal door Shakti Prana op passende wijze publiekelijk (bijvoorbeeld via haar site) bekend worden gemaakt.