Yogastudio

In hartje Rotterdam…

ShaktiPrana is een authentieke en sfeervolle YogaShala aan de Weena 73 te Rotterdam. Bij ons kun je genieten van verschillende stijlen van yoga bijvoorbeeld een inspannende Prana Flow Yoga tot een ontspannende Yoga Nidra.
Houdt je niet van drukte of heb je overdag meer tijd ook dan bieden wij een breed scala aan yogalessen.

StudioShaktiPrana beschikt over een ruime yogastudio met veel daglicht. Ideaal voor een heerlijke yogales. Hier kun jij gaan genieten van jouw yogales.
Wil je verdere verdieping in je yoga beoefening, dan kun je ook bij ons terecht. Met regelmaat worden interessante workshops en/of cursussen georganiseerd.

Huiskamer

In de yoga “huiskamer” kun je terecht voor een heerlijk drankje, een praatje met de yoga docent of mede yogi’s, of even rustig nagenieten van de les. Je zult je er helemaal thuis voelen.

En kijk ook eens in onze boetiek, daar vind je alles wat je nodig hebt voor je yogales en lifestyle.

Behandelkamer.

In onze behandelkamer kun je heerlijk ontspannen & genieten. Beleef de diepe ontspanning van een massage. Onze focus ligt op jouw welzijn en het zorgen voor een fantastische ervaring!

Waar vind je ons?

ShaktiPrana ligt in het centrum van Rotterdam, op Weena 73. De studio is goed bereikbaar per openbaar vervoer, fiets en auto. Betaald parkeren kan in de straten rondom de studio.