Het is bij Shakti Prana ook mogelijk ‘one on one’ begeleidingen te krijgen.
Er zijn twee manieren mogelijk, namelijk op therapeutisch basis en lifestyle change.

Lifestyle Change:  

Ben jij klaar om jezelf te promoveren naar een hoger niveau? Of je nou ondernemer bent, werknemer of meer wilt halen uit je sport carrière, werken vanuit je intuïtie zal je beter voorbereiden op de obstakels die we allemaal weleens tegenkomen. Maar nog meer wanneer je op hoog niveau opereert. 

Vaak komen deze obstakels onverwacht en vooral hard aan. Door een betere balans te creëren, sta je sterker in het leven en kan je op een positieve manier meer en/of grotere stappen zetten. Hoe pak je dat aan; strategie combineren met intuïtie? Gaat dat wel samen? Het antwoord is JA!

Wil je weten hoe, wat en waar?
Neem dan contact op voor een introductie zodat ik je meer in detail kan vertellen wat de vervolgstappen zijn en hoe jij je doelen sneller kan behalen.

Stuur een mail naar ayurveda@shaktiprana.nl

Therapeutische behandeling:

De therapeutische behandeling is bedoeld voor mensen last hebben van verschillende gezondheidsklachten of die langere tijd in een revalidatie proces zitten, op zoek naar een alternatieve manier van herstellen dat heel goed parallel kan lopen met de traditionele gezondheidszorg. Een 3 fasen plan om je gezondheid in balans te brengen en te houden.

Onze gezondheid, onze vitaliteit is niet een cadeau, het is ons geboorterecht en wij zouden niet eindeloos moeten zoeken en proberen… de Ayurveda biedt namelijk concrete oplossingen. In de Ayurveda staat u als mens, als persoon centraal, U bent geen nummertje uit zovelen en er zijn geen kant en klare lijstjes waar u eventueel aan zou kunnen voldoen. Voor u is er een oplossing op maat, opgesteld naar aanleiding van uw behoeften. 

Een goede gezondheid op een natuurlijke manier? Persoonlijk en empathisch? Geen tijdsdruk? Het kan allemaal. 

Hoe ziet het behandelplan bij ons eruit? 

Fase 1
Intake Ayurvedische therapeut, consult met Ayurvedische arts en het opstellen en bespreken van een uitgebreid plan van aanpak.

Fase 2
In deze fase kijken wij naar hoe wij het systeem kunnen uitbalanceren. Je wilt namelijk een goede fundering leggen voor de wederopbouw van je Body, Mind & Spirit. 

Fase 3
Deze fase draait volledig om de wederopbouw en preventie zodat je op eigen kracht weer jezelf kan vinden.


Ben jij het ook zo zat om achter je gezondheid aan te hollen? Neem dan contact op om erachter te komen hoe jij je controle kan terugpakken.

Stuur een mail naar ayurveda@shaktiprana.nl