Nieuwsbrief ShaktiPrana 
Namaskar lieve lezer, 

Met pijn in ons hart, maar uit liefde voor een ieder, hebben wij besloten om voorlopig de studio te sluiten tot minstens 28 april. Hoewel wij dit ontzettend moeilijk vinden, beseffen wij dat dit momenteel het juiste is om te doen. Gezondheid en veiligheid van ons allemaal staat voorop en wij willen hier natuurlijk graag aan bijdragen. Middels de nieuwsbrief en Facebook pagina zullen we jullie op de hoogte houden van recente ontwikkelingen met betrekking tot de studio, daarom zullen er de komende periode wat vaker nieuwsbrieven worden verstuurd. 

Abonnementen & Coronavirus 

Alle abonnementen zijn gepauzeerd vanaf sluitingsdatum (15 maart 2020) van de studio tot en met de aangegeven datum van de regering. Voor deze periode zullen de abonnementen evenredig verlengd worden vanaf het moment dat we weer open zijn. Dit is vanwege de huidige Corona crisis. 

 

Shakti Prana Jarig, op 1 april 1 jaar! 

Vandaag is Shakti Prana 1 jaar geworden! Het feestje, de leuke activiteiten en lessen laten nog even op zich wachten gezien de huidige omstandigheden. Die houden jullie dus nog te goed, to be continued! Wie jarig is trakteert! En daarom, speciaal op deze dag bieden we een eenmalige mega korting aan van 50% op alle 3, 6 en 12 maanden unlimited abonnementen! Je abonnement gaat pas in vanaf de registratiedatum van je eerste les. Stuur een mail naar info@shaktiprana.nl en geef de keuze van je abonnement door. Je ontvangt dan een bevestiging van je abonnement per mail. 

Verrassing! 

Zodra de yoga studio weer opengaat hebben wij een leuke verrassing voor jullie! We gaan ons aanbod in yogalessen uitbreiden. Zo zul je binnenkort ook Ashtanga yogalessen kunnen volgen in Mysore stijl! Traditionele Hatha Yoga gebasseerd op de principes van Sivananda. En voor de yogi’s die geen genoeg kunnen krijgen van een intense practice, komen er ook Pilates lessen bij. Deze lessen zullen gegeven worden door nieuwe docenten. Ook kun je binnenkort zanglessen, harmoniumlessen en Hindi lessen volgen. Mocht je interesse hebben in een van deze lessen stuur dan een mailtje om je aan te melden voor de wachtlijst naar info@shaktiprana.nl onder vermelding van zang-, harmonium- of Hindi lessen. Wat we verder nog op de planning hebben staan, houden we nog heel eventjes geheim. Hou de nieuwsbrieven en Facebook pagina in de gaten!😊 

Bhakti yoga 

Behalve de reguliere yogalessen kun je ook Bhakti Yoga doen bij Shakti Prana. Bhakti yoga is een van de andere kernonderdelen uit het bredere yoga systeem wat betrekking heeft op toewijding en devotie. Zo komen wij minstens een keer per maand bij elkaar voor een satsang, om gezellig samen muziek te maken, mantra’s te chanten en kirtan’s te zingen. De sfeer is relaxed en vertrouwd om je helemaal vrij en thuis te voelen. Ook staat er een hapje en een drankje en een lekkere homemade soep voor je klaar. Voel je vrij om een keertje langs te komen, we zouden het ontzettend leuk vinden om je te zien! Het wat we vragen is een kleine donatie (indicatie: het symbolische bedrag van 9 euro, echter laat de donatie je er niet van weerhouden om te komen). Tot gauw!😊 

Tot slot: Pas goed op jezelf en je geliefden en naasten. Zorg voor het welzijn van je body, mind en soul. Ayurvedische tip: homemade gember thee met kruidnagel, kurkuma (geelwortel) en een vleugje kaneel geeft je immuunsysteem een boost en blijf positief! 

Bedankt lieve yogi’s voor al jullie support de afgelopen tijd! Samen komen we hier doorheen. 

Stay radiant, stay well, tot gauw! 

Liefs, 
Shakti Prana 


Newsletter ShaktiPrana 
Namaskar dear reader, 

With a heavy heart, but out of love for everyone, we have decided to close the studio at least until the 28th April. Although we find this really difficult, we realize that it is currently the right thing to do. Health and safety of all of us are our first priority. Through the newsletter and Facebook page we will keep you informed of recent developments with regards to the studio. As such, newsletters will be sent more frequently in the coming period. 

Subscriptions related to Coronavirus 

All subscriptions are suspended and renewed for the duration that we are closed. All subscriptions will be extended equal to the studio’s closing period. The subscription will be extended from the studio’s closing date (March 15, 2020) to the designated government date. 

Shakti Prana’s Birthday, April 1, 1 year! 

Today, it’s Shakti Prana’s 1st birthday! The party, the fun activities and lessons will have to wait due to the current circumstances. So to be continued! However, as it is our first birthday we do love to treat you! And that is why, only today, we offer a one-time mega discount of 50% on all 3, 6 and 12 months unlimited subscriptions! If you would like to purchase one please send an email to info@shaktiprana.nl. The subscription will be activited when you go to a yoga class. 

Surprise! 

As soon as the yoga studio opens again, we have a nice surprise for you! We are going to expand our offer in yoga classes. You will soon be able to follow Ashtanga yoga classes in Mysore style! Traditional Hatha Yoga based on the principles of Sivananda. And for the yogis who can’t get enough of an intense practice, Pilates classes are also added. These lessons will be given by new teachers. You can also take singing lessons, harmonium or Hindi lessons soon. If you are interested in one of these lessons, please send an email to sign up for the waiting list to info@shaktiprana.nl, quoting singing, harmonium or Hindi lessons. We will keep secret what else we have planned. Keep an eye on the newsletters and Facebook page! 😊 

Bhakti yoga 

Besides the regular yoga classes, you can also do Bhakti Yoga at Shakti Prana. Bhakti yoga is one of the other core parts of the broader yoga system that concerns devotion. For example, we meet at least once a month for a satsang, to make nice music together, to chant mantras and to sing kirtans. The atmosphere is relaxed, cosy and homely. There is also delicious snacks and a drinks and a tasty homemade soup. Feel free to drop by sometime, we would love to see you! What we ask is a small donation (indication: the symbolic amount of 9 euros, but don’t let the donation stop you from coming). See you soon! 😊 

Finally: Take care of yourself and your loved ones. Ensure the well-being of your body, mind and soul. 

Ayurvedic tip: homemade ginger tea with cloves, turmeric (turmeric) and a hint of cinnamon will boost your immune system and enforce positive vibes! 

Thank you dear yogis for all your support lately! We’ll get through this together. 

Stay radiant, stay well, see you soon! 

Love, 
Shakti Prana