Hans de Vries

Na vele jaren van intensief sporten heb ik uiteindelijk in yoga mijn focus gevonden. Yoga geeft mij mijn dagelijkse portie fysieke en mentale krachttraining. Zij houdt me sterk, soepel en met beide voeten stevig op de grond. Zij geeft me een plaats in de wereld en verbindt me met de mensen om mij heen.
 
Elke dag word ik weer verrast door de dynamische en toch rustgevende kracht van de Ashtanga Yoga, en ook de ontspannende en meditatieve vormen van yoga brengen me telkens een stukje dichter bij mezelf. Naast yoga beoefen ik de combinatie van ademhalingstechnieken, meditatie en koudetraining van Wim Hof, bij wie ik in 2017 de instructeursopleiding heb gevolgd.
 
Het lesgeven zit in mijn genen. Ik ben eerstegraadsbevoegd en YA-gecertificeerd docent (E-RYT 500). Mijn yoga-opleidingen heb ik met heel veel plezier gevolgd bij uitstekende leerscholen (Ashtanga Yoga Academy, Yogasite, AALO) en bij geweldige docenten (Manju Jois, David Swenson, David Williams, Robert Boustany). Sinds 2013 geef ik les bij verschillende yogastudio’s en sportscholen in de regio Rotterdam en in Zeeland.
 
In mijn yogalessen geef ik voor alle houdingen verschillende opties en varianten, van eenvoudig tot moeilijk. Het is mijn belangrijkste doel als yogadocent dat mijn lessen geschikt zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw, aanleg of blessures. Of je nu tijd hebt om dagelijks yoga te doen of slechts één keer per week, ik heet je van harte welkom in mijn lessen Ashtanga en Yin Yoga.