
- Dit evenement is voorbij.
Vegan en Glutenvrij
29 april van 10:00 - 16:00
€139,00 β €159,00
π¨ππππππ ππππ πππππ πππ πΊπππππ π·ππππβπ π²ππππππ
De Ayurvedische keuken is gebaseerd op zeer oude therapeutische principes en wordt dagelijks in India toegepast. De traditie is rijk en doet de westerse keuken en kookwijzen verbleken.
Ayurveda leert ons dat voedsel therapeutische kwaliteiten heeft, die grotendeels bepaald worden door de smaak. Zij heeft een unieke kennis van het bereiden en gebruiken van voedsel.
De kennis van Ayurveda is al eeuwen oud. In deze kookworkshop krijgt u inzicht in hoe u ayurvedische voeding kunt toepassen in uw dagelijkse leven. Het belangrijkste is dat je de voedingsprincipes van de Ayurveda leert begrijpen en toepast in je dagelijkse leven en eetpatroon.
Wij zullen heerlijke en gezonde gerechten bereiden die voedend en reinigend zijn voor lichaam en geest.
Net als altijd sluiten we de kookworkshop af met een heerlijke maaltijd.
πΎππ:Β Vegan en Glutenvrij Ayurvedisch koken
πΎππππππ: 29 april 2023
π»πππ
: 10.00-16.00 uur
πΎπππ:Β Kookstudio Van Belle
πΎππ ππ πππ ππππ:Β moeilijk
π«πππππππππ:Β max. 24
π²πππππ: vanaf β¬ 139,-
π¨ππππππ
ππ: onderaan de pagina
πΆππππππ:
Deze Ayurvedische kookworkshop kun je combineren met de karma (gezondheid) trajecten en is een goede voorbereiding voor de Spirituele reis naar India & dertig dagen gezondheidsreis. Deze kookworkshop bieden we ook aan voor privΓ© en zakelijke groepen.
π«πππππ:
Anjanidebie is Ayurvedisch Practitioner, zij heeft een life-time ervaring met Ayurveda vanwege haar Indiase roots. Zij is opgegroeid met Ayurveda en Yoga via haar ouders, waardoor ze geΓ―nspireerd raakte om op latere leeftijd diverse ayurveda, yoga en spirituele opleidingen te volgen.
π«π π¨ππππππ
πππππ ππππππ:
Deze keuken is de meest veelzijdige en geneeskrachtige vegetarische en/of veganistische keuken ter wereld. Deze eeuwenoude wijsheid van Ayurveda is niet alleen heerlijk, maar ook nog zeer weldadig voor lichaam en geest.
Puur! Door kruiden en specerijen op de juiste manier te gebruiken, maak je van eenvoudige, verse, biologische groenten, fruit, noten, peulvruchten en granen, eventueel met wat zuivel en kokosolie of ghee, heerlijke gerechten.Β Een gezonde en betaalbare keuze dus!
Deze kookworkshop leert je geleidelijk aan vertrouwd te maken met de Ayurvedische kookkunst.
In deze kookworkshop bereiden we βbreedβ Ayurvedisch voedsel (tridosha). Van dagelijkse gerechten tot menuβs voor speciale gelegenheden.
πΆπππ π
π ππππππππππππ:
Ayurveda heeft een lange kennisgeschiedenis. Het voornaamste doel is om de Ayurvedische voedingsprincipes te begrijpen en deze toe te passen in uw dagelijkse leven en voeding.
πΎππ πππ ππ ππππππππππ:
Inloop vanaf 09.45 uur. Een warm kopje thee of koffie met iets lekkers staat voor je klaar. We maken eerst een kennismakingsrondje. Hierna lopen we met zβn allen naar de markt om verse ingrediΓ«nten te scoren.
Tijdens onze workshop leer je hoe je thuis heerlijke vegan en/of glutenvrije ayurvedische gerechten kunt bereiden. In de theorieles wordt de basis van Ayurveda uitgelegd. En hoe je met deze kennis je gezondheid optimaal houdt en in balans blijft. We gaan samen aan de slag om al die mooie ingrediΓ«nten te laten stralen op je bord.
De workshop duurt zes uur (10.00 – 16.00 uur) en is inclusief marktbezoek, digitaal receptenboek, alle ingrediΓ«nten, hapjes en drankjes en een warme maaltijd.