
Masterclass weekend “Master your Dosha”
24 juni van 10:00 - 25 juni van 16:00
€248,00 β €268,00
π¨ππππππ ππππ πππππ πππ πΊπππππ π·ππππβπ π²ππππππ
De Ayurvedische keuken is gebaseerd op zeer oude therapeutische principes en wordt dagelijks in India toegepast. De traditie is rijk en doet de westerse keuken en kookwijzen verbleken.
Ayurveda leert ons dat voedsel therapeutische kwaliteiten heeft, die grotendeels bepaald worden door de smaak. Zij heeft een unieke kennis van het bereiden en gebruiken van voedsel.
De kennis van Ayurveda is al eeuwen oud. In deze cursus krijgt u inzicht in hoe u ayurvedische voeding kunt toepassen in uw dagelijkse leven. Het belangrijkste is dat je de voedingsprincipes van de Ayurveda leert begrijpen en toepast in je dagelijkse leven en eetpatroon.
We zullen heerlijke en gezonde gerechten bereiden die voedend en reinigend zijn voor lichaam en geest.
Net als altijd sluiten we de cursus af met een heerlijke maaltijd.
πΎππ:Β Masterclass weekend “Master your Dosha”
πΎππππππ: 24 en 25 juni 2023
π»πππ
: 10.00-16.00 uur
πΎπππ:Β Kookstudio Van Belle
πΎππ ππ πππ ππππ:Β moeilijk
π«πππππππππ:Β maximaal 24
π²πππππ: vanaf β¬ 248,-
π¨ππππππ
ππ:Β onderaan de pagina
πΆππππππ:
Deze Ayurvedische kookworkshop kun je combineren met de karma (gezondheid) trajecten, is een goede voorbereiding voor de Spirituele reis naar India & dertig dagen gezondheidsreis. Deze cursus bieden we ook aan voor privΓ© en zakelijke groepen.
π«πππππ:
Anjanidebie is Ayurvedisch Practitioner, zij heeft een life-time ervaring met Ayurveda vanwege haar Indiase roots. Zij is opgegroeid met Ayurveda en Yoga via haar ouders, geΓ―nspireerd door haar ouders besloot ze op latere leeftijd diverse ayurveda, yoga en spirituele opleidingen te volgen.
De Ayurvedische keuken is de meest veelzijdige en geneeskrachtige vegetarische en/of veganistische keuken ter wereld. Deze eeuwenoude wijsheid van Ayurveda is niet alleen heerlijk, maar ook nog zeer weldadig voor lichaam en geest.
Puur! Door kruiden en specerijen op de juiste manier te gebruiken, maak je van eenvoudige, verse, biologische groenten, fruit, noten, peulvruchten en granen, eventueel met wat zuivel en kokosolie of ghee, heerlijke gerechten.Β Een gezonde en betaalbare keuze dus!
Deze cursus bestaat uit lesonderwerpen die je geleidelijk aan vertrouwd maken met de Ayurvedische kookkunst.
In deze cursus bereiden we βbreedβ Ayurvedisch voedsel (tridosha). Van dagelijkse gerechten tot menuβs voor speciale gelegenheden.
πΆπππ π π ππππππ:
Ayurveda heeft een lange kennisgeschiedenis. Het voornaamste doel is om de Ayurvedische voedingsprincipes te begrijpen en deze toe te passen in uw dagelijkse leven en voeding.
Inloop vanaf 09.45 uur. Een warm kopje thee of koffie met iets lekkers staat voor je klaar. We maken eerst even een kennismakingsrondje. Op zaterdag maken we een rondje over de markt om verse ingrediΓ«nten te scoren voor dit weekend en kennis te maken met verschillende bekenden en onbekende ingrediΓ«nten. In de theorieles wordt de basis van Ayurveda uitgelegd. Hoe houd je met deze kennis je gezondheid optimaal en hoe blijf je in balans.
βWe halen heerlijke ingrediΓ«nten en gaan hiermee aan de slag. Niemand, maar echt niemand, weet van tevoren wat er op tafel komt en dit is de ultieme gelegenheid om jullie geleerde skills toe te passen in de praktijk en de cursus af te sluitenβ.