Even voorstellen:
Mijn naam is Anjanidebie Makhaisingh, Ayurvedisch & Yoga Therapeut

Tijdens mijn opleiding yogadocente ben ik in aanraking gekomen met Ayurveda. Ik raakte gefascineerd doordat ik begreep dat ik mijn yogalessen net een andere touch zou kunnen geven als ik meer vanuit de kennis van ayurveda les zou geven.
Door de verbinding te observeren van het lichaam, de geest en de ziel.

Hoe het lichaam beweegt, waarom spanning ontstaat en waarom het ziek wordt.
Wat mij nu het meest interesseert is hoe het lichaam, de geest en de ziel ontspanning kan ervaren.
Deze interesse heeft mij geleid tot het volgen van een opleiding tot Ayurvedisch therapeut.

Vanuit de Ayurveda is gezond zijn meer dan alleen de afwezigheid van het ziek zijn.
Als de verbinding in het lichaam eenmaal zijn weg heeft gevonden is het lichaam soepel, tevreden en gelukkig. Dit zijn allemaal essentiële onderdelen van gezond zijn.
Ons dagelijks leven vraagt veel veel van onze geest, die onlosmakelijk verbonden is met ons lichaam.
Ontspanning voor de geest is dus net zo belangrijk om je gezond te blijven voelen. De balans hierin vond ik in het beoefenen van yoga, meditatie en pranayama (ademhaling)

Voor mij is de combinatie van een Ayurveda en Yoga de ideale wijze om soepel, tevreden en gelukkig te blijven. Wanner mij als kind gevraagd werd wat ik later wilde worden, zei ik altijd dat ik met mijn handen zou gaan werken. Ik heb in ayurveda en yoga mijn passie gevonden, het werk in de wereld van ontspanning geven, op welke manier dan ook, geeft mij Prana (energie)!